Escola

A Ar(park pensem que ensenyar a tirar fletxes, va més enllà de la tècnica que és necessària per tirar amb arc correctament. Creiem, com en altres aficions en les que la creativitat és un factor determinant, que la tècnica serveix per poder oblidar-la No vol dir que no s’hagi d’aprendre, ben be al contrari, s’ha aprendre i molt bé per tal de deixar-la adormida en un recó del subconscient i que sigui la intuïció i l’espontaneïtat les que actuïn.

L’equip de tècnics de l’escola pensem que no és més important encertar a la diana, sinó el com ho fem per aconseguir l’encert. Ensenyem a encertar a la diana, però volem ensenyar que el coneixement de saber-ho és el veritablement divertit, gratificant i efectiu.
Oferim un programa ampli per aprendre a tirar fletxes. Són els alumnes qui ens marquen el límits. Des de qui només vol tirar una estona, fins al que vol arribar a les competicions mes importants, passant per el que només ho practicarà uns dies al llarg de l’any. Només se’ns ha de dir fins a on es vol arribar.

Tots els cursos inclouen l’equipament, excepte el de perfeccionament

BÀSIC – De 1 a 5 alumnes per monitor. De 2 a 3 sessions d’una hora de durada.

T’ oferim el CURSET BÀSIC si vols venir a passar un mati tirant fletxes i no ho havies fet abans. Amb una hora de classe, aprendràs la posició correcte per disparar, com agafar correctament l’arc, com estirar la corda i amb quins dits i com deixar-la anar per tal que la fletxa s’acosti al màxim allà a on mires.

Aconseguiràs resultats que no esperaves i sortiràs havent-te divertit com fa temps que no ho feies i convençut de que la sort, poc hi ha tingut a veure….

ESPEREM QUE HI TORNIS !


INICIACIÓ
– De 1 a 3 alumnes per monitor. Fins a 12 sessions d’una hora de durada.

El CURS D’ INICIACIÓ es un programa d’ ensenyament d’ aproximadament 10 hores de durada. Està destinat als que esteu interessats de debò pel Tir amb Arc i en voleu fer la vostre activitat principal.

El Tir amb Arc es una repetició de moviments. T’ ensenyarem la tècnica i a repetir-la fins que l’executis sense pensar-hi, intuïtivament, concentrant-te només a on vols clavar la fletxa. T‘ explicarem els diferent tipus de tir i d’arcs, t’ orientarem en quin arc es el mes adequat segons cada modalitat. Aprendràs a fer-te les fletxes, com es fa una corda i tot el relacionat amb el material.

Com pots veure, aquí ET FARÀS ARQUER….


REFORÇ – De 1 a 5 alumnes per monitor. La durada d’aquest curs la determina el propi alumne.

Has fet el curs d’iniciació, ja has tirat cents de fletxes, estàs participant en tantes tirades i competicions com pots i perceps que no progresses, o que ho fas “massa lentament“ i no saps ben be per que…

Es fàcil i comú que hagis oblidat alguna fase de la seqüència de tir o que sense adonar-te’n no l’executis amb la correcció amb la que ho feies temps enrere…

Arcpark t’ofereix CLASSES DE REFORÇ.

Son sessions específiques per recordar i reforçar allò que feies be i que ara no. Avui pot ser la posició, demà la deixada, demà passat la mà d’arc… Detectarem l’error i veurem què l’ha propiciat. Ho corregirem i ho millorarem divertint-nos.

RECONEIXENT ELS ERRORS ES COM N’ APRENEM….

PERFECCIONAMENT – Curs individual.

Tant se val si fa mesos o anys que ets arquer, no importa si ets autodidacte o no, ARA has descobert que tot i saber el que has de fer, saps que no ho fas amb l’eficàcia que voldries i et desanima no resoldre-ho. No t’amoïnis.

Arcpark et proposa les SESSIONS DE PERFECCIONAMENT. Una hora de treball específic en aquell aspecte que tu necessites aprofundir i encarrilar de nou les sensacions i el coneixement de saber que ets TU qui tira la fletxa.

PERFECCIONAR-SE ES EVOLUCIONAR….